ОБАВЕШТЕЊЕ – ВОДА И ДАЉЕ НИЈЕ ЗА ПИЋЕ

Након обављена три брза узорковања воде и констатовања физичко-хемијске исправности, у складу са законском процедуром неопходно је сачекати резултате микробиолошке анализе,  прелиминарни би требали бити доступни, према очекивањима, у петак 16.06.2023. године и уколико буду исправни, остаје само да сачекамо коначне резултате и одобрење Санитарне инспекције за коришћење воде за пиће.

До тада ће грађани моћи да се снабдевају водом за пиће из расположиве аутоцистерне по одређеном распореду и одређеним локацијама, изузев краћег застоја због потребе точења воде у цистерну, након чега ће испорука воде бити настављена. Молимо грађане да прате распоред точења и да евентуално, уколико цистерна не буде на локацији у одређено време, сачекају долазак цистерне на наредну локацију  због потребног времена за одлазак и повратак цистерне са новом количином воде.

Извињавамо се грађанима и молимо их за још мало стрпљења. КЈП ,,Елан“ у овој насталој ситуацији је уложио максималне напоре и искрено желимо да верујемо да се овим проблемима ближи крај и да ћемо ускоро коначно моћи да прогласимо да се вода  може користити за пиће.

Хвала на разумевању.